Welkom op de open dag

Dinsdag 24 januari houden wij van 18.00 tot 21.00 uur open huis.
Je hebt de mogelijkheid om de sfeer te proeven en de wereld te ontdekken van het voortgezet onderwijs, de vakken, de studiemogelijkheden en de vele activiteiten die wij organiseren.
Met behulp van een lokalenoverzicht kun je echt onze school ‘verkennen’. Er valt veel te zien en te beleven, je kunt met leerlingen en docenten praten, zelf experimenten uitvoeren of meedoen aan sport- of andere activiteiten.
En vergeet niet onze nieuwe vleugel en de informatiemarkt te bezoeken, waar we je graag meer vertellen over de manier van les geven en wijze waarop wij je net dat extra steuntje in de rug geven, mocht het even tegen zitten.
Dit is hét moment om antwoord te krijgen op al jouw vragen.


En dit is niet het enige. Je kunt ook nog een mooie prijs winnen, namelijk kaartjes voor het Witte van Moort & Noordik event, waar André Kuipers een ruimtevaartcollege zal geven. Hoe gaaf is dat?

Wij vinden het geweldig om jou te ontmoeten en zetten daarom de deuren wagenwijd voor je open!

Zit je al op het voorgezetonderwijs en wil je wat meer weten over de beroepsgerichte richtingen die wij bieden, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. In lokaal 4 presenteert Zorg & Welzijn zich en in lokaal 21 kun je meer informatie krijgen over de leerlijnen Economie en Commercie, Sport, Dienstverlening en Veiligheid (SDV) en Technologie en Multimedia die alle drie binnen de leerlijn D&P vallen.