Start schooljaar 19/20

Hoe verloopt de start van het schooljaar op de vestiging Vriezenveen?

Leerjaar 1

Je wordt dinsdag 27 augustus om 8.45 uur op school verwacht. Na een gezamenlijke opening in de kantine, ga je deze dag op een leuke manier kennis maken met je klasgenoten, mentor en andere docenten. Verder krijg je de boeken, je rooster, je kluissleutel en uitleg over de inlog en het computergebruik. Deze dag is ook de schoolfotograaf aanwezig. Je eerste schooldag is om 10.45 uur afgelopen.

Leerjaar 2, 3 en 4

De cursus begint voor jou ook op dinsdag 27 augustus. Je wordt dan op de volgende tijd op school verwacht voor het in ontvangst nemen van o.a. het lesrooster:

Lj. 2 om 12.00 uur

Lj. 3 om 11.00 uur

Lj. 4 om 10.00 uur

Je krijgt deze dag ook de boeken. Leerlingen die nieuw instromen ontvangen tevens een brief met inloggegevens. Ook de leerlingen van ljr. 2, 3 en 4 worden deze dag gefotografeerd.

Start lessen

Woensdag 28 augustus beginnen de lessen volgens het rooster.

Oriëntatiedagen lj. 1 en 2

Om elkaar beter te leren kennen gaje op woensdag 4 en donderdag 5 september samen met je klas aan allerlei leuke activiteiten deelnemen. Deze vinden binnen en buiten school plaats. Nadere informatie hierover volgt.

Oriëntatiedagen D&P –SDV ljr. 3

Voor de derdejaars leerlingen van D&P SDV staan er van maandag 2 t/m woensdag 4 september introductiedagen op het programma.

Wij wensen je een hele fijne vakantie! Tot dinsdag 27 augustus!