Start schooljaar 18/19

Hoe verloopt de start van het schooljaar op de vestiging Vriezenveen?

Leerjaar 1

Je wordt dinsdag 4 september om 8.00 uur op school verwacht. Na een gezamenlijke opening in de kantine, ga je deze dag op een leuke manier kennis maken met je klasgenoten, mentor en andere docenten. Verder krijg je de boeken, je rooster, je kluissleutel, de schoolgids en uitleg over de inlog en het computergebruik. Deze dag is ook de schoolfotograaf aanwezig. Je eerste schooldag is om 10.00 uur afgelopen.

 

Leerjaar 2, 3 en 4

De cursus begint voor jou ook op dinsdag 4 september. Je wordt dan op de volgende tijd op school verwacht voor het in ontvangst nemen van o.a. het lesrooster en de schoolgids:

Lj. 2 om 12.00 uur

Lj. 3 om 11.00 uur

Lj. 4 om 10.00 uur

Zit je in leerjaar 2 of 3, dan krijg je ook de boeken. Aan de leerlingen uit leerjaar 4 worden deze in de les uitgereikt. Leerlingen die nieuw instromen ontvangen dan tevens een brief met inloggegevens. Ook de leerlingen van ljr. 2, 3 en 4 worden deze dag gefotografeerd.

 

Start lessen

Woensdag 5 september beginnen de lessen volgens het rooster.

 

Kennismakingsdagen lj. 1 en 2

Om elkaar beter te leren kennen ga je op woensdag 12 en donderdag 13 september samen met je klas aan allerlei leuke activiteiten deelnemen. Deze vinden binnen en buiten school plaats. Nadere informatie hierover volgt.

 

Oriëntatiedagen D&P –SDV ljr. 3

Voor de derdejaars leerlingen van D&P SDV staan er van maandag 10 t/m woensdag 12 september introductiedagen op het programma.

 

Wij wensen je een hele fijne vakantie! Tot dinsdag 4 september!