Start schooljaar 16/17

Hoe verloopt de start van de cursus op de vestiging Vriezenveen?

Leerjaar 1

Je wordt dinsdag 30 augustus om 8.00 uur op school verwacht. Na een gezamenlijke opening in de kantine, ga je deze dag op een leuke manier kennis maken met je klasgenoten, mentor en andere docenten. Verder krijg je de boeken, je rooster, je kluissleutel, de schoolgids en uitleg over de inlog en het computergebruik. Je eerste schooldag is om 11.00 uur afgelopen.

 

Leerjaar 2, 3 en 4

De cursus begint voor jou ook op dinsdag 30 augustus. Je wordt dan op de volgende tijd op school verwacht voor het in ontvangst nemen van o.a. het lesrooster en de schoolgids:

Lj. 2 om 12.00 uur

Lj. 3 om 11.00 uur

Lj. 4 om 10.00 uur

Zit je in leerjaar 2 of 3, dan krijg je ook de boeken. Aan de leerlingen uit leerjaar 4 worden deze in de les uitgereikt. Leerlingen die nieuw instromen ontvangen dan tevens een brief met inloggegevens.

 

Start lessen

Woensdag 31 augustus beginnen de lessen volgens het rooster en is de schoolfotograaf aanwezig om een foto van jezelf en je klas te maken.

fotograaf2

 

Kennismakingsdagen lj. 1 en 2

Om elkaar beter te leren kennen ga je op donderdag 8 en vrijdag 9 september samen met je klas aan allerlei leuke activiteiten deelnemen. Deze vinden binnen en buiten school plaats. Nadere informatie hierover volgt.

 

Wij wensen je een hele fijne vakantie! Tot dinsdag 30 augustus!