Ronald Reuvekamp winnaar The Voice

Donderdagavond 11 februari vond op de vestiging Vriezenveen de voorronde van ‘The Voice of Het Noordik’ plaats. Tijdens een drukbezochte avond zetten tien kandidaten hun beste beentje voor om een plaats in de Noordikfinale te bemachtigen.

winnaar Voice Vriezenveen 2

Winnaars
De jury, bestaande uit Gerja van der Beek, Frank Droste en Henk Hulshof, had de taak uit de talentvolle kandidaten de winnaars aan te wijzen. Eerste werd Ronald Reuvekamp met een indrukwekkende vertolking van het lied Stars uit de musical Les Miserables. Tweede is Marieke van der Schaaf met het lied All I ask van Adèle geworden en de derde prijs was voor Famke de Jong met het lied Hello van Adèle. De aanmoedigingsprijs ging naar Femke van Strien en Britt Loovers met het lied Love yourself van Justin Bieber. Allen gefeliciteerd!

CD-opname
Naast een beker was er voor de prijswinnaars nog een extraatje. Ze werden uitgenodigd voor een cd-opname in het Kulturhus in Borne.

Geslaagde avond
De presentatie was in handen van de dames Sportel en Zonnebelt en tijdens de pauzes traden The Untouchables op. Samen met de mooie acts van onze kandidaten en de volle zaal werd het een zeer geslaagde avond.

voice Vriezenveen 2
Noordikfinale
Vrijdag 11 maart is de finale van The Voice of Het Noordik aan de Noordikslaan. We wensen Ronald, Marieke en Femke dan veel succes. Kijk voor de foto’s op de website. Ook volgt hier een video.