RED Shift als unieke afsluiting geweldige Week van de Duurzaamheid

We kijken terug op een geslaagde Week van de Duurzaamheid. Het Noordik Vriezenveen bruiste van de activiteiten en de leerlingen hebben deelgenomen aan een groot aantal workshops en werkbezoeken. Wat was de ontvangst bij de diverse bedrijven hartverwarmend en het enthousiasme onder alle betrokkenen groot. Leerlingen lieten weten het leerzaam te vinden en ook bij het docententeam waren de geluiden zeer positief. En niet te vergeten de RED Shift, die door Arthur Kambartsumjan en Nikki van de Rijdt, studenten van de UT  en Saxion, werd gepresenteerd. Deze afsluiting was uniek!

We denken er in te zijn geslaagd een stukje bewustwording op het gebied van duurzaamheid te hebben gerealiseerd en daar ging het om!

Tot slot bedanken we de Gemeente Twenterand en alle bedrijven die belangeloos aan deze geweldige projectweek hebben meegewerkt t.w.:

Waterschap Vechtstromen, Dijkstra Plastics BV, HK-Plastics, Veolia Polymers, Twence Afval en energie, ROVA, De Groot Vroomshoop, Coes Metaalbescherming, Rioolwaterzuivering, Falco, Prefab Twente, Bouwbedrijf Veldhoff, Het Wroetvarken, Roelofs en Anne Luchies Illustrations.