Irun2Bfit

Maandagavond 27 februari werd het project IRun2BFit geïntroduceerd aan de ouders en leerlingen van de tweede klassen. IRun2BFit is een lijfstijlprogramma waarin leerlingen tijdens de lessen biologie, LO en mentoruur informatie krijgen en verwerken over het menselijk lichaam, het belang van goede voeding en beweging. Het doel is om samen te trainen (op school en thuis) voor de Twenterandrun en daar, op vrijdag 2 juni, de 5 kilometer uit te lopen.

 

Mevrouw Post vertelde over het hoe en waarom van het programma voor de komende weken en ook een deel van de sponsoren kwam aan het woord; zo vertelde Lars Smit van Fysio Twenterand over zijn gastlessen (echografie), Tom Hallink van De Sportfabriek over de bootcamp die hij voor de IRun2BFit-leerlingen zal organiseren en André Spit van Sportpromotie Twenterand vertelde een enthousiast verhaal over de Twenterandrun en Tot de Nek in de Drek. Zelfs Steven Pig kwam nog even langs!

 

Op maandag 13 maart zal in Sporthal De Stamper de kick-off plaatsvinden en daarmee het project van start gaan voor alle tweedeklassers. We hopen op wederom een succesvol IRun2BFit-jaar!

Persbericht Start IRun2BFit 2017