Noordik Vriezenveen zet geslaagden in de spothlights

Podium voor leerlingen tijdens Academy Awards 2020

Twee avonden om nooit te vergeten. Geslaagde leerlingen van Het Noordik Vriezenveen pakten afgelopen week het podium tijdens de Noordik Academy Awards 2020 en stonden volop in de spotlights. Een groep docenten bereidde de Awards in het diepste geheim voor. Nooit eerder was de diploma-uitreiking zo’n grote verrassing.

Het schoolplein werd omgetoverd tot een ware Hollywood-setting, waardoor leerlingen het gevoel hadden onthaald te worden tijdens een Oscaruitreiking. Doel was om leerlingen nog een allerlaatste keer te laten schitteren op Het Noordik.

Lasershow
Terwijl iedereen in afwachting was van wat er ging komen, maakte de dj er tijdens de préparty een gezellig feestje van. Niet lang daarna mochten de geslaagden, helemaal op z’n Hollywoods, de rode loper betreden en wachtte hen in de feestzaal niet alleen een daverend applaus, maar ook een fantastische lasershow. Felicitaties van de vestigingsdirecteur en de mentoren maakte het feest compleet met als absolute hoogtepunt de countdown, waarbij de leerlingen allemaal tegelijkertijd het diploma ondertekenden.

Terwijl de leerlingen voor de allerlaatste keer door de gangen van Het Noordik Vriezenveen betraden, wachtte hen bij de uitgang als kers op de taart een groot scherm met nog meer felicitaties van docenten en personeel van Het Noordik Vriezenveen.

Livestream
Thuisblijvers konden de feestelijke happening door middel van een livestream op Facebook en op de speciaal in het leven geroepen website noordikshows.nl volgen. Het Noordik Vriezenveen hoopt dat met de Noordik Academy Awards de leerlingen terugkijken op een geslaagde diploma-uitreiking in een heel bijzonder jaar.