Noordik Summer Festival

Noordik Summer festival

Voor de vijfde keer wordt dit jaar het Noordik Summer Festival georganiseerd. Elk jaar weer een groot succes en dit jaar voor de tweede keer met een grote activiteit namelijk ‘Bossaball’. Op het terrein van voetbalvereniging DOS kunnen leerlingen zich woensdag 19 juli van 10.30 tot 13.00 uur niet alleen sportief uitleven, maar ook gebruik maken van diverse workshops of te goed doen aan allerlei lekkernijen.

Groot aanbod aan activiteiten

Er is van alles te doen zoals een wipe-out baan, een tumblingbaan, beach volley, voetbal 4×4, limbodans, darten, een buikschuifbaan en nog vele andere leuke activiteiten.

Diverse oud-leerlingen verlenen deze dag hun medewerking. Ook worden er workshops gegeven op het gebied van manicure, hairstyling en visagie.

Versnaperingen

Leerlingen ontvangen consumptiebonnen voor drinken. Deze ontvang je van je mentor voordat je bij DOS naar binnen mag. Het is daarnaast goed om ook wat geld bij je te hebben voor wat lekkers.

Overige zaken

De leerlingen moeten hun fiets bij DOS plaatsen op de daar aangegeven plek. Ze worden daar om 10.00 uur verwacht. Trek gemakkelijke kleding/sportkleding aan. Neem eventueel droge kleding of een handdoek mee. Voor de volledigheid wijzen we er nog op dat het absoluut verboden is te roken; het is een schoolactiviteit!