Nancy Marsman wint The Voice of Vriezenveen

The Voice of Het Noordik Vriezenveen is dit jaar weer een groot succes geworden. Meer dan honderd mensen hebben gisteren genoten van een mooie muzikale avond.

 

De jury, bestaande uit Frank Droste, Tessa Jurjens en Tanja Klerkx, heeft uiteindelijk drie kandidaten gekozen die door mogen naar de grote Noordikfinale aan de Noordikslaan in Almelo op vrijdag 6 maart om 19.30 uur.

 

De 1e prijs was voor Nancy Marsman. Zij vertolkte op een prachtige wijze het lied ‘Creep‘ van Radiohead. 2e werd Elin Harzevoort met ‘Never enough’ en Ikbal en Roya Kaya kregen de 3e prijs overhandigd. Zij zongen het lied ‘Before you go’. De aanmoedigingsprijs ging naar Nicole Nevenzel. Allen van harte gefeliciteerd!

 

Er was een speciale verrassing voor de winnaar, Nancy Marsman. Zij mag optreden tijdens Randrock Vriezenveen op 21 mei a.s. Hoe leuk is dat? Ook mogen alle winnaars hun lied opnemen in de studio van het Kulturhus Borne o.l.v. geluidsman, Gerrit Schukking, en zangcoach, Russell Patawala.

 

De avond werd gepresenteerd door de docenten Brouwer en Kuipers. Tijdens de pauze en het juryberaad trad singer-songwriter, Marleine, op.