Julia, Nancy en Marly door naar finale Voice of Almelo

Vrijdag 6 maart was de Noordikfinale van “The Voice of Almelo”.  Het was een prachtige avond met gastoptredens van oud-Voice-Of-Holland-finalist Erwin Nyhoff en natuurlijk van onze eigen Emma Boertien. Maar nieuw talent is al weer op weg! De jury was onder de indruk… De volgende winnaars vertegenwoordigen onze school bij de stadsfinale in het Theaterhotel op woensdag 15 april:

3e plaats: Marly van Gaal. (Noordikslaan, op de foto in het midden). Geweldig hoe zij zich inleefde in het nummer “Ondanks alles” van Glennis Grace.
2e plaats: Nancy Marsman (Vriezenveen, links op de foto). Zij zong op ingetogen wijze het nummer “Creep” van Hailey Reinhart, met begeleiding op ukelele
1e plaats: Julia Gerritsen (Noordikslaan, rechts op de foto). Met haar warme, donkere stem trok ze alle registers open toen ze “I know where I’ve been” van Queen Latifah zong.

foto door Gaby Sittrop. v.l.n.r.: Nancy Marsman, Marly van Gaal en Julia Gerritsen

Kaartverkoop stadsfinale

Toegangsbewijzen voor de stadsfinale op 15 april gaan in de voorverkoop bij de administratie van de locatie Noordikslaan, elke dag vanaf 13.30 uur.  Een kaartje kost dan € 3,- Ook zijn er toegangsbewijzen te koop aan de avondkassa van het Theaterhotel op 15 april. Daar kosten de kaartjes €5,-.

In de stadsfinale zijn ook de winnaars te bewonderen van het Pius-X-college, Het Erasmus en het Canisius. De finale begint om 19.30 uur.

Foto: Gaby Sittrop