IRun2BFit Twenterandrun 2017

Vrijdagavond 2 juni is het zover; de finale van ons project IRun2BFit, waarin alle tweedeklassers zichzelf zullen gaan overwinnen tijdens de 5km van de Twenterandrun in Vriezenveen!

De afgelopen weken zijn de leerlingen op school, in en om de sportschool en misschien wel thuis druk bezig geweest met een gezonde leefstijl; wat is voldoende beweging, wat doet beweging met je lichaam en wat is gezonde voeding?
Hierbij hebben leerlingen gastlessen gekregen van Sportvoeding Webshop en Fysio Twenterand en hebben zij een bootcamp ondergaan bij de Sportfabriek. Deze maand krijgen de leerlingen nog een loopclinic van AV Twenterand, om zo perfect voorbereid te zijn op ons ultieme doel: samen over de finish van de Twenterandrun komen.

Om het belang van goede voeding te onderstrepen hebben de leerlingen zelf een menu verzonnen en uitgevoerd. Het beste menu is opgestuurd en maakt kans op een finaleplek in sterrenrestaurant de Librije te Zwolle, waar leerlingen hun eigen menu mogen bereiden en presenteren aan een professionele vakjury.

Alle leerlingen hebben een rood t-shirt gekregen, speciaal voor dit project. Het is de bedoeling dat dit shirt gedragen wordt tijdens de Twenterandrun.
De start van de 5km is om 19:45 uur. De leerlingen worden om 18:45 uur op school verwacht om het startnummer op te spelden en gezamenlijk naar de start te lopen. We zullen na de run weer naar school terugkeren, dus eventuele jassen en tassen kunnen op school blijven liggen.

Ook u als ouder/verzorger heeft de kans om mee te rennen met de leerlingen, want de algemene inschrijving voor de Twenterandrun loopt nog steeds. Bijgevoegd vindt u daarom het Inschrijfformulier Twenterandrun 2017 van de organisatie. Loopt u niet mee, dan bent u natuurlijk van harte welkom om met zoveel mogelijk vrienden/familie/kennissen onze (bijna) 175 leerlingen en 15 docenten aan te moedigen!

We hopen velen van u te zien tijdens dit geweldige evenement!