Gastles over transport en logistiek

Gastles over transport en logistiek

Dinsdag 19 januari zaten de leerlingen van GT3 van de sector techniek om 8 uur startklaar om een gastles te ontvangen van Aard Wessels. Hij is samen met zijn broers mededirecteur van J. Wessels en zn. (voor de Vriezenveners: de blauwe Wessels).
Dhr. Wessels maakte veel duidelijk over alles wat te maken heeft met de wereld van transport en logistiek. Hij is hier de juiste persoon voor, omdat hij, zoals hij vertelde, onderaan de ladder is begonnen. Autowassen was het begin van zijn carrière, vervolgens via magazijnchef, vrachtwagenchauffeur, monteur en planner groeide hij door naar mededirecteur van het familiebedrijf. Door zijn enorme ervaring in alle takken van transport en logistiek kon dhr. Wessels heel veel vertellen.
Het uur vloog dan ook voorbij. Na een vragenrondje voor de leerlingen nam dhr. Wessels afscheid. De leerlingen hebben weer genoeg informatie ontvangen, om te verwerken in een reflectieverslag, waarin ze zich afvragen of een baan in de sector transport en logistiek geschikt voor hen zou kunnen zijn.
We bedanken dhr. Wessels voor zijn beschikbaar gestelde tijd en duidelijke informatie tijdens de gastles.