Femke van Strien winnaar The Voice

The Voice of Het Noordik Vriezenveen was weer een groot succes! Negen getalenteerde kandidaten hebben donderdag 25 januari hun uiterste best gedaan om een plek in de Noordik-finale te bemachtigen.

 

Het publiek werd voorafgaand aan de show, tijdens en na afloop vermaakt door de band ‘Hush’ onder leiding van Jasper van der Deen. Presentatrice Hanneke Sportel beet het spits af door het nummer ‘What about us’ van Pink met de band ‘Hush’ te zingen. Vervolgens ging een daverende show van start.

 

Het mooiste moment van de avond was het optreden van 1e klasser Noa Doornbos. Zij bezorgde het publiek kippenvel met haar vertolking van het nummer ‘Mag ik dan bij jou’. Het hele publiek zong met haar mee en de ontroering was te voelen. Zij won dan ook de 3e prijs.

De 2e prijs ging naar Na’syah Engelhart. Zij zong het nummer ‘Dat ik je mis’. De jury gaf haar complimenten voor haar ontroerende en meelevende optreden.

Winnares van de avond werd Femke van Strien. Zij zong op overtuigende en inspirerende wijze het nummer ‘Jij bent de liefde’. De aanmoedigingsprijs ging naar Cynthia Westerink met het nummer ‘Uit elkaar’. De jury gaf haar mee zeker verder te gaan met zingen.

Deze 4 winnaressen mogen hun nummer opnemen in de studio van de muziekschool in Borne. De nummers 1 tot en met 3 zijn door naar de finale van The Voice of Het Noordik op vrijdag 16 februari aan de Noordikslaan.

 

We kunnen terugkijken op een mooie avond!