DOE-dag op Het Noordik Vriezenveen groep 8-leerlingen groot succes

DOE-dag Noordik Vriezenveen groep 8-leerlingen groot succes

De DOE-dag op Het Noordik Vriezenveen groep 8-leerlingen was een groot succes. Driehonderdvijftig kinderen, hun leerkrachten en hulpouders verzamelden zich vrijdag 17 november rond de klok van 8.30 uur in de kantine van onze school aan de Krijgerstraat, voor de 1e DOE-dag van Het Noordik Vriezenveen.  Na het welkomstwoord van Karel van Grootheest en een muzikaal intermezzo door Ikbal en Roya Kaya, gingen de leerling in groepen uiteen. Ze werden begeleid door leerlingen van Dienstverlening en Producten die hen de hele dag ter zijde stonden en wegwijs maakten binnen onze school. Het doel was, het ervaren hoe een dag op het Noordik Vriezenveen er aan toe gaat.

Workshops
Tijdens tien workshops hebben de kinderen kennis gemaakt met een groot aantal vakken. Aandachtig werd er geluisterd, maar ook de interacties tijdens de workshops waren mooi om te zien. Verder werd er enthousiast geknutseld, fanatiek deelgenomen aan diverse spellen en waren de leerlingen actief in de weer bij de beroepsgerichte vakken. En niet te vergeten het DANCE DANCE spektakel in de sporthal. De voetjes gingen massaal van de vloer.

Geslaagd
Wat fijn om te horen dat het zo’n geslaagde sfeervolle dag was. We bedanken alle basisschool-leerlingen en hun begeleiders voor hun komst en enthousiasme. Maar ook onze leerlingen die de hele dag geholpen hebben. Mede door hun bijdrage en inzet is deze DOE-dag een groot succes geworden.

Open Huis
We zien iedereen graag terug tijdens ons Open Huis op woensdag 17 januari 2018.

Foto’s
Voor foto’s klik hier